sanningen

vi lever i en tid som bär mot framtiden sägs det, men är det verkligen sant??
vi har nu påbörjat en ny tidsålder, (robotåldern,datoråldern) men vad innebär detta??

företag globaliserar sina tekniska utrustningar, som hjälper fabriker å företag att producera sina varor å tjänster. i sammband med detta så förlorar människor sina jobb,å klyftor mellan fattiga å rika ökar. å för att företagen som ny har bättre arbetskraft via datorerna ska kunna öka sina vinnster, så krävs det att fattiga bönder arbetar mer ute på fälten.
vilket innebär att även barnarbetet ökar.

denna globalisering gör även så att behovet av internationella tjänster ökar. med detta så riskerar man då en extrem kris på börsen,då konkuransen mellan länder ökar. det blir till en tävling som i slutändan resulterar i bråk om inte mkt värre.....KRIG!!!

vips så testas den nya tekniken på ett nytt vis. å medans det rika landet använder sig av ´datoriserade´ vapen i krig, så byggs det upp allianser mellan olika länder vilket bara resulterar i mera bråk.
å klyftor öppnas även mellan länder som är allierade.

ett nytt världskrig e på gång. ett starkare land använder sig av ett svagares lands egendom. kärnvapen testas i ett land närliggande andra länder vilket innebär att även det andra landet får känna av smällen.

egoism har brett ut sig så oerhört,å det finns inte mkt mer å göra. vi har landat i en tidsålder som påminner om medeltiden förrutom att ett svärd har blivit till en robot. kanske är det lika bra att världen är på väg mot sin undergång?? vi förstör ju inte bara för oss själva,utan även för växt å djurlivet. att vi människor kan göra något sådant...det är ofattbart......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0